dinsdag 5 februari 2008

Buddha Bar

De laatste dagen in Dubai proberen we alles wat we nog niet gezien en / of gedaan hebben alsnog te doen. Op mijn lijstje stond o.a. de Buddha Bar. Toen Rich in juni zonder mij in Dubai was voor de opstart van zijn project, bezocht hij met een aantal mensen van de bank de Buddha Bar. Hij stuurde me een sms dat hij het een coole bar vond en dat we we hopelijk samen hier nog eens een drankje konden doen. Nu, 7 maanden later, hebben we dat eindelijk gedaan. Je vraagt je misschien af, waarom nu pas? Is het omdat een drankje hier gemiddeld 10 euro het stuk kost? Of omdat het aan de andere kant van Dubai ligt? Of omdat het nog nooit gelukt is een tafeltje te reserveren?

De Buddha Bar kunnen we nu in ieder geval van het lijstje strepen! Helaas blijven er een aantal leuke dingen ongezien / ongedaan voor ons. 14 februari draait Tiesto in Dubai, hier hadden we al kaartjes voor gekocht. Helaas, die moeten we nu proberen door te verkopen. En eind februari staat het Barclays Tennis Tournooi op de agenda met toppers als Federer en Henin. Ook zullen we de Burj Dubai niet in vol ornaat zien, de toren is nu meer dan 600 meter en nog niet af.

Ja, afscheid nemen van Dubai valt zwaar...

1 opmerking:

Anoniem zei

Mam zegt: er komt altijd een moment dat je terug gaat naar plekken waar je een speciale band mee hebt, ik ben er van overtuigt dat jullie ooit weer een keer in Doubai zullen zijn en dan de schade inhalen,wie weet hoe mooi het er dan is!!!