woensdag 17 oktober 2007

Het project gaat door!

De kogel is door de kerk! Het project waar Richard aan werkt voor de ABN AMRO bank gaat door. Het was even spannend, maar vandaag is besloten dat het Dubai project niet wordt stilgelegd ;-). Het probleem waar men tegenaan liep, had te maken met het Arabische weekend dat op vrijdag en zaterdag valt. In Amsterdam vinden er aan het systeem (dat hier in Dubai geimplementeerd gaat worden) onderhouds werkzaamheden plaats op zaterdag en zondag. Op deze dagen is de bank in Dubai gewoon open en worden er deals gevoerd en dus moet het syteem beschikbaar zijn. In de meeting die vandaag gehouden is, heeft de bank besloten akkoord te gaan met de oplossing die Rich z'n team heeft voorgelegd. Yehhh!

Voor de thuisblijvers betekent dit dat jullie ons nog een paar maanden moeten missen. Als alles nu volgens planning loopt en de overname van de ABN AMRO geen roet in het eten gooit, blijven we in ieder geval tot juni 2008 in Dubai wonen & werken. Dit hebben we vanavond "gevierd" in het Spaanse Al Hambra restaurant, gelegen in het mooie Al Qasr hotel. De seefood paella smaakte ons prima!

1 opmerking:

Anoniem zei

mam zegt: wat had ik daar graag bij willen zijn !!!!Maar het is jullie van harte gegund en ik ben heel erg blij voor Richard dat het project door kan gaan!!!