zaterdag 27 oktober 2007

STAPPEN!!!

Deze week zijn Rich en ik het nachtleven van Dubai ingegaan. De stad telt zo ontzettend veel bars & nachtclubs, een beginnetje van 4 is gemaakt!

Aangekleed volgens de Arabische "glitter & glamour" mode (veel goud) zijn we met z'n 2tjes begonnen in de rooftopbar van het Jumeirah Beach hotel. Lekker lounchen in de openlucht op de 24e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad en het strand. De volgende dag zijn we met een groepje van 8 van Rich z'n werk eerst een bodempje gaan leggen in een Spaanse tapastent en daarna door naar club Sho Cho. De Planet zegt hierover: "This is one of Dubai's hippest and most sublime bars. The outside deck is most enticing, with a DJ spinning on the wooden deck, the saltey ocean breezes and the sounds of the sea." Zo is het ook precies, we hebben ons hier goed vermaakt! De volgende dag met Jennifer & Arron naar een andere openlucht-club: The Lodge. Voetjes van de vloer op het ritme van DJ Dave Seaman. Ook weer een leuke avond gehad. En gister hebben we een sundowner gedronken in de Barasti bar, een grote strandtent met een relaxte sfeer en goede muziek. We hebben genoten van een mooie zonsondergang (nee...dit keer geen 6 foto's ;-)).

Ja, het uitgaansleven in Dubai bruist! Dit smaakt naar meer ;-).

2 opmerkingen:

Catherine Vergouw zei

Heej Mar! Dat klinkt veelbelovend. We hebben nog geen plannen met Oud & Nieuw, dus ik zou zeggen ontdek die stad en Martijn en ik boeken dat felbegeerde retourtje!

Mail je overigens snel weer eens ff. Ben namelijk erg benieuwd hoe het met je gaat. Ondanks dat het contact dan ook niet zo intensief is, denk ik toch veel aan je. Take care meid en tot ziens!

Liefs,
Cath

Anoniem zei

Wilfred las dit en kan meegenieten.
Leuk beschreven, telkens weer!
Leef intensief en geniet verder
alle twee!!