dinsdag 18 december 2007

2e helft

PROOST! Even een update van m'n 2e helft in Nederland-kikkerland. Woensdagavond gingen Siem en ik gezellig naar Bubbels & Wines in Amsterdam. Na een flight van bubbels, een flight van Chardonnay en heerlijke hapjes waren we weer helemaal bijgekletst. Het avondje ging veels te snel...Natuurlijk ook nog even nagebabbeld over ons Dubai-Diva avontuur en vooral veel gelachen. Donderdagochtend iets wat brak met m'n zus de stad in om kadootjes te kopen voor Wesley & Sylvana. Tussendemiddag bij haar een broodje gegeten de de kids verwend met hun nieuwe speelgoed. Daarna snel door met Maxi naar de dierenarts voor de jaarlijkse controle en inenting. Oeps, ze moet op dieet! Die kleine aap eet inmiddels van twee walletjes (d.w.z. ook Zopie d'r bakje eet ze leeg) en is nu al bijna 4 kilo. Veels te veel voor zo'n klein katje. 's Avonds kwam Marleen gedag zeggen, die gaat samen met Martin 3 weken door Mexico, Quatamala en Belize reizen. We zijn helemaaaal niet jaloers hoor ;-). Ik zou zeggen: geniet ervan!!

Vrijdag waren we door Rich z'n werk uitgenodigd voor het jaarlijkse kerstdiner. Dit keer in Zeist bij Kasteel 't Kerckebosch. Een prachtig kasteel in een bosrijke omgeving, waar gelukkig de openhaard aanstond. Wat was het koud in Nederland! Na een 5-gangen diner met bijpassende wijn ging een groot deel van de groep nog stappen in een nabijgelegen dorp. Rich en ik konden onze oogjes niet meer openhouden en zijn naar bed gegaan. De volgende ochtend aan het ontbijt bleek dat een juiste keuze te zijn. Pas tegen half 6 lag de rest erin...'s Avonds hadden wij thuis nog een eigen feestje. Soort van verlaat verjaardagsfeest en een goed excuus om iedereen weer eens te zien & spreken. Leuk dat jullie allemaal gekomen zijn en bedankt voor de mooie kadoos!!! Wat een volle bak, helaas te druk om met iedereen uitgebreid te kletsen, maar ik vond het erg gezellig.

En nu zitten we alweer in Dubai, de week is echt omgevlogen. Ik heb het erg naar m'n zin gehad en zal jullie allemaal missen (maar het weer natuurlijk niet ;-).

Geen opmerkingen: