zondag 29 juli 2007

Wild Wadi Waterpark

Tussen de 2 luxe hotels Burj Al Arab en Jumeirah Beach Resort ligt het Wild Wadi Waterpark. Een attractie voor jong & oud, dus ook leuk voor ons. Vanwege de hitte en de felle zon, zijn we pas om 17.00 gegaan en dat was maar goed ook. Er liepen echt veel mensen (toeristen natuurlijk....) als kreeften door 't park. Dom! Het park heeft meerdere waterbanen, glijbanen, zwembaden, restaurantjes, dus je kan je de hele dag vermaken. Richard is zelfs van een 33 meter hoge glijbaan gegaan waar je 80km per uur haalt....echt eng! Ik vond de Master Blaster Rides het leukst; met z'n 2-en in een band ga je door donkere tunnels, berg op&af en doordat je zo snel gaat, verlies je bijna je zwembroek ;-). Ook leuk was het golvenbad, waar ze golven na-maken van 1.5 meter hoog. Zie http://www.wildwadi.com/ voor leuke filmpjes!


1 opmerking:

Anoniem zei

Joe Joe Joe!!!!

Leuk om jullie zo te kunnen volgen! We hebben net voor het eerst op jullie site gekekenen! Dat jullie ook lekker naar een waterpark gaan; wij hebben een permanent waterpark > regen en fris buiten!.

Die glijbaan, da's nou iets wat mij ook geweldig lijkt!!! Hoe sneller hoe beter!

Jo, hoe is je gesprek gegaan vorige week > die Engelse toko? Hoorde van de Rodeman dat Nike en Otazu niets geworden is.. :-(.....

Joe, geniet nog van deze zondag en hoop jullie weer snel te spreken!

Dikke kus en een knuffel voor de Rodeman!

Lilly & Kris