zaterdag 24 november 2007

Legends Rock Dubai

Dit weekend stond Dubai in het teken van sport. Drie dagen lang speelden acht van de bekendste & beste oud-tennisers het 'Legends Rock Dubai' tennistournament. Het rijtje:
Jim Courier, USA, 37 jaar
Mansour Bahrami, Iran, 51 jaar
Cedric Pioloni, France, 38 jaar
Thomas Muster, Austria, 4o jaar
Michael Stich, Germany, 39 jaar
Pat Cash, Australia, 42 jaar
Mikael Pernfors, Sweden, 44 jaar
Paul Haarhuis, Holland, 41 jaar
Vandaag was de finale dag en daar hadden we kaartjes voor! Samen met Martijn en Monique zijn we gaan kijken en het was gezellig. Er werden 3 wedstrijden gespeeld: Muster tegen Stich voor de 3e en 4e plaats, een dubbel tussen Bahrami & Cash tegen Piolini & Pernsfors en de finale tussen Courier en onze landgenoot Paul Haarhuis.
De dubbel was vooral erg leuk; goed gelachen om de grappen die vooral Bahrami maakte. Die oude man had trouwens nog een conditie! Het stadion is niet zo heel groot en we hadden goede plekken. We zaten dicht op het veld, dus we konden alles goed zien. Toen Haarhuis moest spelen, riep Rich naar hem: "Zet 'm op Paul, dit wordt een eitje!". Waarop Haarhuis terugriep: "Nou, een hardgekookte dan...". Iedereen dacht dat Courier zou winnen, maar Haarhuis stond te plaatsen & rammen met die ballen. Hij maakte Courier in met 6-1, 6-3. Ja, die Nederlanders doen het zo slecht nog niet in Dubai!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ha ha, heeft die Haarhoes toch nog gewonnen! En hij had nog wel zo'n last van z'n knie op de heenvlucht.

Greetz,
Frits

Anoniem zei

SPORT LOOPT ALS EEN RODE DRAAD DOOR ONS LEVEN = Leuk dat jullie er ook zo van kunnen genieten!

Groetjes van WILFRED